Weegmomentje Juni – WEIGHT FOR IT! door Jowan Polderdijk

Weight for it! Afslanken in Enschede

Weegmomentje Juni

 

Tja, deze maand kan ik er vrij snel duidelijk in zijn, de resultaten van het weegmomentje zijn Kwalitatief Uitermate Teleurstellend. Nu lag dit al wel in de lijn der verwachting met de pech die mij gedurende afgelopen maand heeft getroffen, maar daarover dadelijk meer. Eerst maar eens de cijfers.

 

Gewicht      : 148,1KG +1.7KG

BMI              :  41,9       +0.5 punt

Lich. Vet      : 39,7%     +2.4%

Lich. Water : 44,6%     +1.2%

Spiermassa : 84,95KG -2.2KG

Met. Leeft. : 54 jaar     -0

Visc. Vet      :22.5LV     +1.5LV

Botmassa    :  4,3KG     -0.2

Spier kwali  : 39MQ     -14MQ

 

Uitslagen

Al met al zijn alle uitslagen negatief, op lichaamswater na. Iets wat ik zoals eerder al verteld wel verwacht had.

Wanneer je begin van de maand een fiets met 2 kapotte spaken bij een fietsenmaker neerzet die je verteld dat het twee dagen gaat duren, dan pas je je eetpatroon waaraan je net gewend bent natuurlijk niet af.

Als je na die twee dagen te horen krijgt dat het eind van de week wordt het zelfde.

Wanneer  je op die manier 3 weken lang aan het lijntje wordt gehouden. Tja, dan ben je gewoon de lul.

 

Betrouwbaarheid meting

Nou moet ook gezegd dat de meting vandaag niet helemaal betrouwbaar is. Normaliter zorg ik er voor dat ik voor de weging mijn “innerlijke mens” goed geleegd heb om maar een zo’n zuiver mogelijke meting te krijgen, maar in dit geval was ik gisteren al laat. Nog wat gegeten, vanmorgen vroeg ontbeten en de nodige koffie naar binnen gegoten. Ik wist toch al dat ik mijn doel niet zou bereiken. En eerlijk is eerlijk…ik heb dan ook al snel zo’n “fuck it” mentaliteit van alles of niets.

 

Schade valt mee

Al met al valt deze meting mij nog allerzins mee. Ik had verwacht dat de schade veel erger zou zijn. Nu voor komende maand gewoon de neus weer de goede richting op en fris van start. Ik heb in ieder geval al we bericht gehad dat ik dinsdag mijn fiets weer op kan halen. dus duimen dat de spaken er deze keer langer dan 3 dagen in blijven zitten. Op naar het volgende weegmomentje!

 

Groetjes Jowan

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *