Voorstelrondje!

Laten wij jullie hierbij  voorstellen aan ons (Power)Team! De medewerkers  van de meest veelzijdige, maar ook de gemoedelijkste praktijk van Twente! Op lokatie in Enschede. Met een BGN-registratie! Dus de hoogste tijd om kennis te maken met ons!

Ons eigen Powerteam!

Als eerste….Carina

Bij Carina kun je terecht voor hulp bij heel diverse problematiek. Zij heeft diploma’s op het gebied van psychologie. Daarnaast is zij ook hypnotherapeut en BGN- gewichtsconsulent.

Als eerste wordt door haar bekeken of de problematiek overwonnen kan worden middels persoonlijke gesprekken, coaching en training. Je kunt zelfs kiezen voor een sport- of wandelconsult. Dit houdt het volgende in:

Sportconsult

Daarbij gaat een een begeleider met je mee naar de sportschool of zwembad.

Wandelconsult

Hierbij worden alle ervaringen besproken tijdens het wandelen in je eigen vertrouwde omgeving. Dit werkt uit ervaring zeer rustgevend. Én je hebt gelijk je dagelijkse beweging weer gehad!

Daarnaast is er een volgende optie bij specifieke problematiek:

Namelijk de mogelijkheid tot hypnotherapie (hypnose).

Wanneer je wilt stoppen met roken, stotteren of nagelbijten. Wij bieden sinds kort ook een helpende hand bij de verwerking van rouw en trauma’s. Maar ook bij psychosomatische klachten, zoals chronische pijn kunnen wij tegenwoordig dus hulp bieden.  Bij verbetering van het zelfbeeld zou hypnose ook een goede aanvulling kunnen zijn.

Carina organiseert tegenwoordig ook kook- en voedingsworkshops  Deze zijn ook aangepast voor mensen met een voedselintolerantie. Dus geef je snel op en leer koken als een gevorderde!

Als tweede …Ricardo

Ricardo zorgt voor personal coaching  van de jeugd tot 18 jaar in de sportschool. Hij leert kinderen en adolescenten op een gezonde, verantwoorde manier om te gaan met sport en beweging.

Als laatste…Robert

Robert daarentegen draagt zorg voor de administratieve werkzaamheden. Ten slotte zullen jullie gegevens keurig volgens de AVG- wet worden beschermd.

1 warme praktijk
3 vaste gezichten

Ontmoet ons eigen (Power)Team.