Het aftellen is begonnen! Weight for it! door Jowan Polderdijk

Weight for it! Afslanken in Enschede

Afgelopen week

Afgelopen week eindelijk weer een doorsnee weekje gehad voor wat betreft training en voedingspatroon. En ook eindelijk een weer een week zonder kwaaltjes of kuchjes. Geen afleidingen, geen incidenten. Helemaal niets wat mij heeft weerhouden van hetgeen ik in de planning had. Afgesloten met een heerlijke weekafsluiting, een dagje sauna!

 

Ja, dat is wel ongeveer het saaiste om over te schrijven, wanneer er geen wolkje aan de hemel is. Toch was er deze week iets bijzonders. Het plannen van de trip naar Noorwegen is begonnen! We hebben hier in huis een grote landkaart opgehangen waar we een Roadtrip door Noorwegen plannen op uitzetten. Met natuurlijk een tussenstop in Florly bij de trappen, die zo lang het doel van mijn afvalrace zijn geweest.

 

De voorpret van het plannen begint nu dus eindelijk en de laatste loodjes gaan beginnen!

Voor nu hou ik het kort want ja, er valt over afgelopen week weinig te melden en ik sta terwijl ik dit typ op het punt te vertrekken richting een barbecue.

 

Volgende week is het weer een weegmomentje. Ik ben benieuwd.

 

Groetjes Jowan

Noorwegen

Noorwegen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *