Fit WEIGHT FOR IT! door Jowan Polderdijk

Weight for it! Afslanken in Enschede

Fit

Afgelopen week was niet een van mijn beste weken.

Nu dat de training tegen grenzen aan ligt en ik net even iets meer van mijn lichaam vraag, was de kans op blessures dus ook groter geworden. Afgelopen donderdag kwam die spreekwoordelijke man met de hamer.

 

In de aanloop had ik al iedere dag net een beetje meer spierpijn in mijn benen dan de vorige dag dus ik had mijn tempo al wat na beneden gesteld, maar op de donderdag tijdens mijn intervaltraining op de universiteit, schoot tijdens het vijfde rondje rennen de kramp vol in mijn linker hamstring.

 

Ik bedacht mij nog om het er gewoon af te lopen en ging dus ondanks de initiële pijnscheut gewoon door. Just walk it off… Nah, het opvolgende rondje ging als Lucille Werner.. Ik liep wel, maar niet lekker zeg maar. Ik ben dus na de zesde ronde ook maar voorzichtig op mijn fiets gekropen en langzaam terug naar huis gefietst.

 

Even een paar dagen rust was waarschijnlijk zo slecht ook niet. Mijn voedingsinname maar iets aangepast voordat ik weer opzwel, alleen in het weekend iets meer dan normaal gegeten tijdens een barbecue met het hele gezin. Moet ook kunnen denk ik dan maar. Vandaag (zondag) denk ik dat ik m’n beenspieren maar een langzaam weer los ga maken met een goed stuk fietsen, kijken of het niet wat meer is geweest dan enkel de verzuring en kramp. Mocht dat allemaal goed gaan dan morgen weer gewoon full-pull er tegenaan. Want tja, van stil zitten is nog nooit iemand fit geworden.

 

Tot volgende week,

Groetjes Jowan

Fit

 

Wil jij ook afvallen bij Powerteam!?  Kijk dan voor alle mogelijkheden op https://www.powerteam-tidu.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *