Een nieuw begin!

Een nieuw begin!

Back to business! En dat betekent in ons geval gelijk een wandeling in de zuidwesterstorm met windbreakers aan! Terwijl de takken om ons heen van de bomen vallen en de regen op onze hoofden plenst, krijgen we toch dit heerlijk uitgelaten frisse gevoel. Een frisse start. Een soort van zomerregen, maar dan anders. Iets kouder! En toch werkt dit zeer inspirerend. Je kijkt met andere ogen naar de wereld. Vooral nu deze zo raast…
En dan besef je ineens dat heel veel dingen niet eens zo belangrijk zijn. Langzaam vloeien de zorgen en negatieve gedachten mee met de regen die van ons gezicht drupt. Het is goed te doen met mutsen op.

We voelen ons als vissen die tegen de stroming in zwemmen. En geloof het of niet. Het zorgt voor energie. En kracht. Wij lopen daar, terwijl we door anderen voor gek worden verklaard. We doen het gewoon. Omdat we een doel hebben. Aan het einde van de wandeling is de storm zeker niet gaan liggen. Deze zal nog wel een tijdje doorgaan. Net als wij! Met een glimlach! Dikke rode blossen op onze wangen, vele verhalen rijker en weer wat grammetjes minder.

En dit is nog maar het begin van 2018! We kunnen niet wachten op de rest wat het jaar ons brengt.
Ook al is het momenteel al een tijdje zo donker buiten.. laat je niet foppen.
Een wijs man zei ooit:
Een glimlach kost minder dan elektriciteit en verlicht zoveel meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *