Een last van mijn schouders Weight for it! door Jowan Polderdijk

Weight for it! Afslanken in Enschede

Een last van mijn schouders

De eerste week na de weging zit er weer op. Altijd weer een week waarin er een last van mijn schouders valt. In aanloop naar een weging is het toch altijd weer een soort van spanning die zich opbouwt. Is het genoeg geweest wat ik heb gedaan qua beweging, heb ik mijn voedingspatroon wel goed toegepast. Eigenlijk komt er nog best wel wat bij kijken om goed af te vallen. Tenminste, wanneer je niet op een strak dieet wilt zitten die je van maaltijd tot maaltijd precies voorschrijft wat wel of niet mag.

Het is buiten ook goed te merken dat het weer de overgang van zomers naar winters vrij snel maakt. Een schommelperiode waarin het te koud is om nog in mijn gebruikelijke trainingsoutfit naar buiten te gaan, maar nog te warm voor de winteroutfit. Tja, je moet toch wat dus afgelopen week was het niet echt prettig. Zodra je maar even iets van zon ziet, zweet je je ook meteen een ongeluk. En heb je even later weer wolken of schaduw, maakt dat nat bezwete pak het ook meteen vrieskoud.

Problemen die onlosmakelijk verbonden zijn aan het buiten sporten maar ik neem ze voor lief. Ik heb het lang geleden wel eens geprobeerd maar de warmte van een sportschool weegt toch echt niet op tegen de prachtige natuur die ik nu buiten ervaar. Ook is een sportschool, eigenlijk juist bedoeld voor mensen die van hun maatje meer af moeten, de meest ongemakkelijke plek voor mensen met een maatje meer om binnen te stappen. Ik heb in mijn tijd menig sportschool wel bezocht maar van de goedkoopste budgetschool tot de nagenoeg onbetaalbare elite, overal wordt je toch nagekeken alsof je een enge ziekte hebt. Dan kun je als persoon nog zo sterk in je schoenen staan, je voelt het echt wel. En om nou te betalen om met een neerbuigende blik nagekeken te worden. Dan liever blauwbekken of wegzweten op de open velden.

Tot volgende week.

Groetjes,

Jowan

last van schouders-Powerteam!

last van schouders-Powerteam!

 

Wil jij ook afvallen bij Powerteam! Enschede? Kijk dan hier voor alle mogelijkheden.

https://www.powerteam-tidu.nl/leefstijlpraktijk-powerteam/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *