De beste wensen! WEIGHT FOR IT! door Jowan

De beste wensen!

Is iedereen de afgelopen feestdagen goed doorgekomen?
Ik kan zeggen, ik wel! Even een paar weekjes rust genomen en lekker van de feestdagen genoten, daar zijn ze tenslotte voor 😉

Ik heb afgelopen week de weegschaal dan ook netjes van een afstandje begroet. Geen zin om het jaar te beginnen met een stukje bewustwording van de opgelopen schade, dat bekijk ik mij op één februari wel weer. Vanaf vandaag ook pas weer begonnen met mijn dagelijkse stukje beweging. Dat gaat er in zo’n schoolvakantie al snel bij in zitten wanneer je een 14-jarige puber hele dagen over de vloer hebt. Eten heb ik de afgelopen week wel alvast weer op orde gebracht. Net als bij vele van jullie was daar zo rond kerst en jaarwisseling ook weinig verantwoordelijk gedrag in te bespeuren. Oliebollen, Glühwein en kerstkransjes, ook zonde om die op een schaaltje te laten liggen verpieteren toch? En vingers omhoog die in de afgelopen weken niet hebben aangeschoven bij een gourmetstel?

Maar goed, het nieuwe jaar is aangevangen dus weer tijd om vol aan de bak te gaan! Er staat namelijk alweer een nieuw doel klaar om behaald te worden, 10 mei (Hemelvaartsdag) ben ik namelijk voornemens om weer richting de Efteling te gaan om dit keer wel gewoon een ritje in dezelfde achtbaan te kunnen maken alwaar ik eerder uit werd gestuurd omdat de veiligheidsbeugel niet sloot. Dat is dus een kleine 4 maanden om, ik gok, zo’n 20 á 30kg kilogram kwijt te raken. Althans, in dit geval is de omvang van belang dus zal ik mij meer op het verlies van omvang moeten richten en niet zozeer op gewicht. Maar ja, hoe staat die ratio kilo’s / centimeters? Ik weet het niet. Of het lukt zal in mei blijken wanneer de veiligheidsbeugel al dan niet zal sluiten.

Groetjes jowan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *