Dag 2017, hallo 2018!

Hallo 2018

Hier zijn we dan …aangekomen in 2018! Vond ik mijzelf gisteravond nog terug in mijn Harry Potterpyjama op de bank al mijn geliefden een magisch 2018 wensend, zo stond ik vanochtend op alsof de wereld daadwerkelijk vernieuwd was. Zelfs de zon schijnt. Het is tijd voor bezinning… En een bucketlist!

En wat kun je dan beter doen dan de trein pakken naar Zandvoort om daar lekker op het strand de oude gedachten van 2017 uit je hoofd te laten waaien en nieuwe plannen te gaan maken voor 2018.

Voor mij was 2017 een zeer inspirerend jaar. Vooral een druk jaar. En het starten van mijn praktijk Powerteam! was zeker het hoogtepunt. We hebben vele mooie doelen mogen bereiken en fantastische herinneringen er aan overgehouden. Er is niets mooiers dan de dankbare berichtjes die ik mocht ontvangen van mensen die zich geholpen voelen en erg goed op weg zijn. Dus ik voel me trots. Ik hoop in 2018 nog veel meer mensen te kunnen inspireren. Alles eruit halen wat erin zit! Daarom ga ik in 2018 met Powerteam een fantastische reis naar de VS maken. De reis zal twee weken duren en we zullen hierover gaan bloggen/ vloggen. Spannend!

Bucketlist

Op mijn persoonlijke bucketlist staat pianospelen. Ik hoop dat mijn aanstaande pianolerares veel geduld met me heeft. 😊

Zo hebben we allemaal dingen geleerd en gaan we nieuwe dingen leren. We kunnen trots zijn op onszelf en op een ander wanneer we weer een doel hebben bereikt. En we kunnen elkaar dat ook vertellen. Bedank elkaar. Geef elkaar op zijn tijd eens die warme douche. Complimenten werken constructief. Ze werken zelfverzekerdheid en kracht in de hand. De kracht om dingen beter te doen. De kracht om geluk te mogen ervaren. En de mogelijkheid om je dromen na te jagen! Het lijkt wel magie!😉

Go for it! 2018, here we come!

Warme groet,

Carina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *