Lach en creëer je eigen sneeuwbal – effect van zonnestralen!

Lach

Heb jij ook wel eens van die dagen wanneer je denkt dat iedereen die je tegen komt met het verkeerde been uit bed is gestapt? Een enkeling daargelaten? Het zou heel goed kunnen dat deze personen hetzelfde denken als jij! Want na een beetje onderzoek blijkt dat ook zij al één of meerdere personen tegen waren gekomen die dag die niet zo vriendelijk tegen ze waren geweest. Ook het weer speelt een grote factor. (Iedereen zal wel eens gehoord hebben van de term najaarsdepressie ) Het is natuurlijk niet makkelijk om vrolijk te blijven als je voor je werk moet fietsen door een westerstorm en je al vier weken geen zonnestraaltje hebt gezien.

Heb jij of iemand in je omgeving gebrek aan zon? Creëer dan je eigen zonnestralen en verlicht de mensen met wie je in contact komt. Ze zullen positief verrast zijn. Soms kan een simpele glimlach of een groet op straat al van grote betekenis zijn. Vertel mensen op zijn tijd eens wat je zo waardeert aan ze. In deze donkere koude en gure tijden kan zo’n boodschap aanvoelen als een warme douche.

Jouw glimlach, groet of bedankje kan zo waardevol zijn dat iemand zomaar uit zijn negatieve spiraal kan raken en een ander dat zelfde positieve gevoel wil geven dat hem of haar zo geholpen heeft.

Kortom, een betere wereld begint inderdaad bij jezelf…😉

Dus lach…Probeer het maar eens en begin er zo snel mogelijk mee. Het werkt aanstekelijk. Deel jouw zonnestralen met je omgeving en hou ze niet voor jezelf tot ze vervagen…

Warme groet,

Carina Tidu

Powerteam Tidu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *