Contact / openingstijden Powerteam!

Wat goed dat je uitgerekend nu de keuze hebt gemaakt contact te zoeken met Powerteam!
Een kleine eerste stap dat tot het behalen van een fantastisch groot doel kan leiden! Indien je niet goed weet wat jouw doelen zijn of hoe ze te realiseren, staat Powerteam! voor je klaar! En helpen je graag op een manier die bij jou past! Dus op maat! We willen daar zo snel mogelijk mee beginnen. Dus aarzel niet… Want de toekomst is nu! Begin opnieuw samen met Powerteam!

Het eerste contact…..

Gelijk bij het eerste contact met een medewerker van Powerteam! zul je voelen dat je de juiste keuze hebt gemaakt. En waarom Powerteam zul je misschien denken?

Omdat wij ons kunnen inleven in jouw specifieke situatie. En belangrijk: Wij bepalen niet! Want dat doe jij!  Met ons samen uiteraard. Uiteindelijk draait alles om jouw einddoel!

Ons streven is iedereen zo snel en zo professioneel mogelijk hulp te verschaffen. En juist daarom zijn we niet altijd direct in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen wanneer deze gelegenheid zich voordoet. Meestal zal dit binnen 2 uur zijn. Voor inhoudelijke vragen kun je er ook voor kiezen om ons te mailen middels onderstaand contactformulier.

Facebook

Wist je dat we ook per direct bereikbaar via de chat op Facebook? En je kunt ons kunt vinden onder Powerteam Hypnotherapie Gewichtsbeheersing en Lifecoaching?  Dus like snel onze facebookpagina en mis niets meer van Powerteam! Want bijna dagelijks delen wij handige voeding- en bewegingstips, positiviteitsuitspraken, blogs, foto’s en recepten. En natuurlijk niet te vergeten elke maandagavond om 20:00 uur onze mateloos populaire column WEIGHT FOR IT! door Jowan Polderdijk!

Powerteam!

Contactgegevens:

Oltmansstraat 14
7514GA Enschede

Tel: 06-24365506
Email: info@powerteam-tidu.nl

KvK-nummer: 68181337
BTW-nummer : 171631845B02
BGN-nummer : 4170
IBAN: NL 83 INGB 0007 6930 51

Powerteam! dreams

 Jouw sleutel tot contact met Powerteam!


Dream, courage, inspire, harmony @ Powerteam!


Vrij van zorgen @Powerteam!

Doelstellingen in 2018 @ Powerteam!